Ostali programi

Osim Rental System Service usluge nudimo i mirisne osvježivače za tvrde i tekstilne površine:

  • Odor Plus za tvrde površine (pločice, parketi, glatke površine i sl.)
  • UltraScent za meke/tekstilne površine (itisoni, tepisi, zavjese, presvlake za namještaj i sl.)

Postignite maksimalan učinak osvježavanja prostora i osjećaj čistoće kombinujući naše proizvode u svom poslovnom prostoru!


Mirisni osvježivači Odor Plus i UltraScent upotpunjuju našu ponudu profesionalnih mirisa te se mogu koristiti zasebno ili u kombinaciji s aromama iz naše RENTAL SYSTEM ponude: npr. miris lavande kao RENTAL SYSTEM aromu koristite u kombinaciji s osvježivačem mirisa lavande za tvrde podloge i/ili s osvježivačem istog mirisa za tekstilne podloge.

Pakovanje jednog osvježivača iznosi pola litre te se ručno koristi za osvježavanje prostora, jednom dnevno ili svaki drugi dan, već po Vašoj želji i potrebi.


Također nudimo Physis program koji se sastoji od Physis “konzervica” i Physis aparata za manje prostorije (do 15m2) kao što su hotelske sobe, manje kancelarije, domaćinstva i sl.

U ovoj vrsti programa nudimo 5 aroma: green-apple, exotic-fruits, coconut, cool-water i cherry koji su pakovani u tzv. “konzervice” od 75 ml. u polu-tekućem/gel stanju.
Physis “konzervice” koriste se uz Physis aparat.

Mirisi iz ovog programa blaži su od aroma iz naše RENTAL SYSTEM usluge, njihov vijek trajanja iznosi 30 do 45 dana (ovisno o temperaturi prostorije), a nove Physis “konzervice” naručujete po želji. Physis aparat s Physis “konzervicom” ravnomjerno će ispuniti Vašu prostoriju blagim i ugodnim mirisom.